Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı, Yalova İli ve İlçelerinde, Eylül ve Ekim aylarında gerçekleşen 101 üye kaydı için 101 fidan dikimi gerçekleştirdi.

İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Armutlu İlçe Başkanı Ali Yumak, Çınarcık İlçe Başkanı Atilla Tanın, İl Dış İlişkiler Bşk. İbrahim Ahmethan ve parti üyelerinin yer aldığı topluluk, Armutlu Kent Ormanı'nda ağaç dikimi gerçekleştirdi.

İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Bu yaz aylarında Manavgat İlçemiz başta olmak üzere Akdeniz ve Ege Bölgesi'ni etkisi altına alan elim yangın felaketi ülkemizi derinden etkiledi. Yaralar yeni yeni sarılırken, Gelecek Partisi olarak başlattığımız 1 üye 1 fidan kampanyamız ile, Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirdiğimiz 101 üyemiz için 101 fidanı bugün toprakla buluşturuyoruz. Bundan sonra da yine her yeni üyemiz için bir fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Diğer siyasi partilerimizi de kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Mart ayı sonuna kadar fidan dikimi gerçekleşebileceğinin bilgisini Orman İşletme Müdürlüğü'nden aldık. Bu vesileyle Orman İşletme Müdürlüğü'müzün kıymetli yöneticilerine ve personeline de yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.

Küresel ısınma sonucunda iklim değişikliği ile yaz aylarında artan orman yangınlarına da dikkat çeken Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, gelecek nesillere yaşanabilir bir ülke bırakabilmek için hep birlikte çaba gösterilmesi gerektiğini ifade ederek, “Kıyamet kopsa elinizdeki fidanı dikiniz diyen bir dinin mensupları olarak her fırsatta ağaç dikimi için gayret gösterilmesi gerekir.” dedi.