AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile birlikte Başkan Vekili Tutuk, Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Oğuzhan Binici ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman da katılım sağladı.

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesi Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i makamında ziyaret eden Başkan Vekili Tutuk, Yalova Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Erdoğan “2022 bizim için hazine değerinde bir dönemdir”

Toplantıda konuşan Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin son 20 yıldaki 16. Genel Seçimi olacak 2023 Haziran’ına hazırlanırken, üyelerimizle irtibatımızı güçlendirmeye de önem vermeliyiz. Her fırsatta altını çizerek tekrarladığım gibi, 2022 bizim için hazine değerinde bir dönemdir.” dedi.