AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek, 18 Ağustos tarihinde yapılacak olan AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Teşkilat üyeleri katıldı

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat Tevfik Atakan, AK Parti Altınova Teşkilatı ile bir araya geldi. Altınova Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, belde başkanları,  il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

“Cumhurbaşkanımızın yanındayız”

18 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 6. Olağan Kongresi için tüm hazırlıkların yapıldığını ifade eden AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Bu kutlu yürüyüşte tüm vatandaşlarımızı aramızda görmek istiyoruz. 6. olağan büyük kongremiz, vatana, millete ve partimize hayırlı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yalova olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sabah namazı Millet Camii’nde

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi’ne gitmek isteyen Yalovalı vatandaşların ilçe başkanlıklarına kayıt yaptırması gerektiği bildirildi. 17 Ağustos 2018 Cuma saat 23:00’te Ankara’ya hareket edileceğini belirten parti yöneticileri, sabaha karşı kahvaltı yapıldıktan sonra Yalova’ya özel olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin içinde bulunan Millet Camii’nde Sabah Namazını kılmasının ardından kongre alanına geçileceği açıklandı.