İlk yarının son derbi karşılaşmasında, Akköy’de oynanan karşılaşmanın ilk yarısını konuk takım Yeşilovspor, Akköyspor önünde 1-0 üstünlükle tamamladı. Yeşil-mavili takım, Fatih Bektaş’la bulduğu 2 gol ile güçlü rakibi Akköyspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 90 dakika sonunda 3-0 yenmeyi başardı.

  Bu önemli derbi karşılaşmasından 3 puanı, 3 gol ile almayı başaran yeşil-mavili takım, Yalova 1. Amatör Ligi’ni Akköyspor’un önünde ilk devreyi de lider olarak tamamladı.

  Karşılaşma öncesi Akköyspor Kulüp Başkanı Enver Doğruyol’un konuk takım Yeşilova Spor Kulüp Başkanı Turan Çağlar, Takımın Hocası Arif Göksu ve futbolculara gösterdiği misafirperverlik taktir edildi.

   Yeşilovspor takımının Hocası Arif Göksu aldıkları galibiyet ve oynanan oyundan memnun kaldığını belirterek, ‘Öncelikle Akköyspor Kulüp Başkanı, yönetici ve teknik heyetin bize göstermiş oldukları centilmence davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum.

   Yalova 1. Amatör Liginde şampiyonluk parolası için çıktığımız yolda, hak ettiğimiz galibiyetle derbi olarak nitelediğimiz Akköyspor karşılaşmasından 3 altın değerinde puan çıkardık ve ligin ilk devresini lider olarak tamamladık.

   Akköyspor deplasmanında oynadığımız karşılaşmaya iyi hazırlandık. İyi bir futbol sergiledik ve hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. 

   Yeşilovaspor’un hak ettiği yerde olduğuna inanıyorum. Yeşilovaspor, 7 hafta sonra inşallah şampiyonluğunu ilan edilecek. Futbolculuk dönemimde ki gibi aynı tempoyla yapabildiklerimi öğrencilerimle paylaşıyorum. Onlar da beni mahcup etmiyorlar. Akköyspor karşılaşmasında elde ettikleri güzel olun ve farklı galibiyetten dolayı çok mutluyum. Futbol adına her şey çok güzeldi. Hocaları Arif Göksu olarak tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

Haber: Ayhan Polat