Mavi-beyazlı kulübün şampiyon olmasıyla, spor sever Erzurumspor taraftarlarınınkatılımlarıyla, Altınova ilçesi ve civarında araç konvoyu yapılarak şampiyonluk kutlandı. Konvoy sonrası, Altınova Anadolu Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği binasında Erzurumspor ile ilgili hoş sohbetlerle coşku ve sevinç sürdü.

Dernek Başkanı Ferman Durmaz, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü futbol takımının Süper Lig'e çıkmasını büyük bir gurur ve sevinçle karşıladıklarını dile getirerek; ‘Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan;Altınova Kaymakamı Zafer Engin’e, Nüfus müdürü A. Talip Yeğin’e, İlçe Tarım Müdürü Mesut Ünal’a, Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’a, AK Parti Altınova İlçe BaşkanıHasanZafer’e, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı ÖzkanTekin’e, AK Parti Subaşı Mahalle Teşkilatı adına MehmetKalender’e, AK PartiSubaşıBelediye Başkanı VolkanYılmaz’a, Altınova Trabzonlular Derneği Başkanı BirolBayram’a ve daha ismini sayamadığımız tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.

Erzurumspor Büyükşehir Belediyespor Kulübünün, Süper Lig'e renk katacağını söyleyen Başkan Durmaz, yönetici ve taraftarlarımızla mavi-beyaz renklere gönül vermiş taraftarlar olarak İstanbul’da oynanan karşılaşmalarda tribünler de yerimizi alacağız’ şeklinde konuşarak mutluluklarını dile getirdiler.