657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 13  Temmuz 2018  tarihinde Edirne’de başlıyor. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde 27 pehlivan Altınova’yı temsil edecek.

Dualarla uğurlandı

Altınova Belediyesporlu güreşçilerin Kırkpınar’a uğurlama törenine Altınova eski Kaymakamı Antalya Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il genel ve belediye meclis üyeleri ile Altınova Belediyespor yöneticileri katıldı. Güreşçiler, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemaleddin Kaya’nın dualarıyla uğurlandı.

Hedef kürsü yapmak

Milli Güreşçi Mustafa Bayram Koordinatörlüğü’nde Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya yönetiminde Antalya Kemer Erkal Resort Otel’de yapılan kampın ardından Altınova’da hazırlıklarını tamamlayan Altınova Belediyespor Güreş Takımında hedef Kırkpınar’da çeşitli boylarda kürsü yapmak.

“Çok iyi hazırlandık”

Kırkpınar’a çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya, “Takımımızın genel durumu gayet iyi. Hedefimiz Kırkpınar’da kürsüler yapmak. Çok iyi bir çalışma programıyla bu dev organizasyona hazırlandık. Bize desteklerini esirgemeyen Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve Meclis üyelerine, Kulüp Başkanımız Sedat Ok ve yönetimine teşekkür ederiz” dediler.

Başarı dilekleri

Altınova eski Kaymakamı Antalya Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve törende yer alan protokol üyeleri, güreşçilere başarı dileklerini ilettiler.

İsim listesi

657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlere katılacak olan sporcular şöyle:

Semih Turgut

Burak Kaya

Selçuk Kılıçarslan

İbrahim Beşkanat

Enes Yiğit

Tolga Özçelik

İbrahim Çalik

Furkan Oral

Efe Sönmezgil

Güven Can Türkoğlu

Arif Kanar

Emin Kapar

Esen Olgun

Hilmi Can

Ozan Dumaner

Onur Dumaner

Efe Özkan

Batuhan Türkoğlu

Umut Can Kapal

Kayhan Yılmaz

Yalçın Kılıçarslan

Engin Kılıçarslan

Ümit Kanar

Berat Kanar

Adil Bilgin

Baran Taşdan

Furkan Güvenaltın