Tuna, “Yalova halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Semt77 Yalovaspor olarak amaçlarının İNG Basketbol Süper Liginde kalıcı olmayı sağlamak olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Orbay Tuna,

“Geride bıraktığımız yılda süper lige çıkarak şehrimizin marka değerine büyük bir katkı yaptık.

Öncelikle gerek süper lige yükselme sürecinde gerek süper ligde oynadığımız tüm müsabakalarda takımımızı koşulsuz olarak destekleyen, her şartta yanımızda olan Yalova halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

2021 yılındaki hedeflerimize ulaşmanın mutluluğu içindeyiz.

Yeni yıl ile beraber ilk amacımız Semt77 Yalovaspor’umuzun layık olduğu İNG Basketbol Süper Liginde kalıcı olmasını sağlamaktır.

Bu nedenle taraftarıyla, organizasyonuyla ve tesisleriyle Süper Lige yakışacak ve yıllarca adından bahsedilecek bir kulüp olmayı hedefliyoruz” dedi.

Tuna, “Yeni yılda sürprizlere hazır olun”

Yalova’nın önde gelen firmaları, iş insanları ile tüm siyasilerin ve bürokratların desteğini beklediklerini ifade eden Tuna,

“Yeni salonumuzun ihalesi yıl başından sonra yapılacak olup salonumuzun en kısa zamanda tamamlanması ile hedeflediğimiz güçlü altyapının temelleri Yalova’da atılacaktır.

Hayal ettiğimiz bu güçlü idari ve fiziki yapılanma için, şehrimizin önde gelen firmaları, iş insanları ile tüm siyasilerimizin ve bürokratlarımızın desteğini bekliyoruz.

El birliği ile Yalova’mızın marka değerine değer katmak en büyük amacımızdır. 

Kulübümüz; yeni yapılacak modern tesisleri, genişletilmiş idari ve teknik kadroları ile örnek bir kulüp olarak başta Yalova gençleri olmak üzere Türk basketboluna hizmet etmek amacı ile kurumsal yapısında reformlar yapacaktır.

Yeni yılda sürprizlere hazır olun” açıklamasında bulundu.