Güreş Federasyonu’nun düzenlediği Minikler Türkiye Şampiyonasında ve Kırkpınar’a ikinci olan Altınova Belediyespor güreşçileri, Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

Hedef milli formayla madalya

Ankara’da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2’incisi olan Altınova Belediyespor güreşçilerinden Nurettin Emin Kapal ve Arif Kanar ile 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Minik 1 Boyunda ikinci olan Altınova BelediyesporluGüven Can Türkoğlu, Başkan Oral’ı makamında ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştılar.

Altınova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya ile birlikte Başkan Oral’ı ziyaret eden genç güreşçiler, hedeflerinin milli takımda da madalya kazanmak.

Kutladılar

Genç sporcuları ve hocalarını kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İlçemiz genç nüfus potansiyeline sahip. Belediye olarak gençlerimizi spor, kültür, sanat dallarına yönlendirme konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Özellikle sporun birçok dalında elde edilen başarılar bizi mutlu ediyor. Tüm gençlerimize başarıların devamını diliyorum” dedi.

Faruk Üzmez’den sporculara ödül

Ziyarette hazır bulunan İşadamı Faruk Üzmez de genç sporcuları kutlayarak, “Gençliğimden beri yağlı güreşleri yakından takip ederim. Eski bir sporcu olarak sizleri kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

İşadamı Faruk Üzmez, sporcular ile hocalarına 5 bin lira ödül verdi. Başkan Oral da sporculara ve hocalarına birer altın sundu.