10-11 Mart tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecekTunus’ta yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Milli Takım seçmelerine katılacak Altınova Belediye spor Tekvando Takımı’nın Milli Sporcusu Nisa Özkaya ve Yalova Okullar Arası Tekvando İl Şampiyonasında 2. Olan Nurdan Demirci, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Altınova Belediye spor Tekvando Antrenörü İsa Gündağ da hazır bulundu. Başkan Oral, Nisa Özkaya’ya Konya’da başarılar dilerken Nurdan Demirci’yi de kutladı.

Yalova’yı Temsil edecek tek bayan sporcu

Altınova Belediye spor Tekvando Takımı’nın Milli Sporcusu Nisa Özkaya, Tunus’ta yapılacak olan Dünya Şampiyonası seçmeleri için Konya’da tatamiye çıkacak. Öte yandan yine Altınova Belediyespor sporcusu Nurdan Demirci Yalova İl ikincisi oldu.

Türkiye Tekwando Federasyonu, Tunus’ta yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Gençler Milli Takım Seçme Müsabakaları 10-11 Mart tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek. Bayanlarda Yalova adına sadece Altınova Belediyespor Tekvando Takımı sporcusu 55 kiloda Nisa Özkaya temsil edecek.

Başarıları

Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonasına tek sporcuyla katılan Altınova Belediyespor kürsü yaptı. Altınova Belediyespor Tekvando Takımı sporcusu Nisa Özkaya, Ocak 2018’de gerçekleştirilen Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonasında sakatlanmasına rağmen Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıkmıştı.

Öte yandan, Altınova Belediyespor Tekvando Takımı Sporcusu ve Hürriyet Ortaokulu öğrencisi Nurdan Demirci, Okullar arası Yalova Tekvando İl Şampiyonasında il ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.