Karşılaşmanın ilk yarısının başında konuk kırmızı-beyaz takım önünde atak bir futbol sergileyen yeşil-kırmızılı takım, 34. dakikada İlker'in attığı gol ile konuk takım karşısında 1-0 öne geçti.

İlk yarısı yeşil-kırmızılı takımın üstünlüğü ile geçen karşılaşmanın 3 dakikalık duraklama dakikalarından da gol çıkmayınca Yalovaspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 2. yarısında konuk takım Sultangazi sağdan soldan ataklarla Yalovaspor Kalesinde gol ararken, yeşil-kırmızılı ev sahibi takım kontrataklardan sonuç almaya çalıştı.

Soldan şık çalımlarla ceza sahasına kadar giren Metin'in vuruşu kaleci İbrahim'den dönünce Yalovaspor 2. golden oldu.

Bu pozisyondan sonra zaman zaman konuk takımın sert oyunu karşılaşmayı sık sık dururken, karşılaşmanın orta hakemi kart göstermekte cimri davrandı.

78. dakikada bir Yalovaspor kontratağında ceza sahası penaltı vuruşu üzerinde kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Semih topu üstten auta gönderince yeşil-kırmızılı takım 2. golden oldu.

85. Dakikada Yalovaspor kontratağında bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Semih'in ağlara gönderdiği topu hakem ofsayt gerekçesiyle saymadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol olmayınca, yeşil-kırmızılı takım sahadan 1-0 galibiyet ile ayrıldı.

90 dakika boyunca hiç susmadan Yalovaspor'u destekleyen yeşil-kırmızılı takım taraftarları galibiyette önemli rol aldı.

İç saha karşılaşmasını hepsinde protokol tribününde gördüğümüz Yalova Valisi Muammer Erol, karşılaşmanın tamamını heyecan içinde Yalovaspor Kulüp Başkanı Onay Tuna, YASKİ Birlik Başkanı Adnan Kirtay, Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret Karaalioğlu ile birlikte izledi.