Türkiye’nin sayılı deniz taşımacılığı ve lojistik firmalarından Negmar, hizmet vermeye başladığı günden itibaren spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Negmar kapsamda 2018-2019 yılı amatör küme şampiyonu Yalovaspor’un forma göğüs sponsoru oldu.

2019-2020 sezonu için Yalovaspor Kulübü ile Negmar arasında imza protokolü Tavşanlı Negmar iskelesinden kalkan Hamidiye feribotunda kahvaltılı törenle gerçekleşti. Yalova Valisi Muammer Erol, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç ve Yalovaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Onay Tuna’nın katıldığı imza töreniyle birlikte Negmar, Yalovaspor’un resmi sponsoru oldu.

VALİ EROL; YALOVA’YA TAM YOL İLERİ

İmza töreni öncesi konuşma yapan Yalova Valisi Muammer Erol, “Bugün, şehrimizin ulaşım işlerinde varlığını bildiğimiz, ciddi katkısını ve faydasını da ispat eden ve farkını ortaya koyan denizcilik işletmesi olan Negmar’ın, Yalovaspor’umuzu arzu ettiğimiz, görmek istediğimiz yerlere taşıma adına güç birliğinin ilk adımına şahit olmak üzere bir aradayız. Bu birliğimizin oluşmasında emeği, gayreti olan başta Mehmet Koç beyefendi ve Sayın kulüp Başkanımız Onay Tuna ve Tavşanlı Belediye Başkanımız Mücahit Kaçar beylerin mutlaka takdir edilmesi gerekmektedir. Ben bu katkıları ve gayretleri nedeniyle her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Yalovaspor’umuzun Negmar ile yaptığı bu birliktelik sayesinde hem şehrin takımı olma adına hem de geleceğe dönük ümitleri diri tutma ve realize etme adına ciddi bir adım atılmıştır. Ben bunun arkası gelir diye düşünüyorum ve gelmek de zorunda çünkü buraya geldiğimde gördüm. Şu arkamda yazan sloganı. “Negmar ile Tam Yol İleri” İşte birliktelik yapılan firma denizcilik firması olunca da slogan “Tam Yol İleri” olmuş. Biz de bu birliktelikten Yalova’ya Tam Yol İleri diyoruz. Nereye kadar giderse gidecek, durmayı dinlenmeyi arada bu ligde duralım dinlenelim de bir sonraki sene üst ligi düşünürüz diye bir şey yok. Allah’ın izniyle hedefimiz süperliğe kadar çıkmak olsun. Nefesimizin yettiği yere kadar gayretimizi de bu hedefin arkasından eksik etmeyelim. Bu güç birliği her iki tarafa da hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

“ÇOK İYİ BİR TAKIM OLUP, ÇOK İYİ TARAFTARA SAHİP OLACAĞIZ”

Vali Muammer Erol’dan sonra söz alan Yalovaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onay Tuna hedeflerinin çok büyük olduğunu söyleyerek, “Negmar Yalova’da öncülük yaptı. Yalovaspor’a en zor zamanlarında destek oldu kendilerine çok teşekkür ederiz. Bu sene iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Bunu da hazırlık maşlarındaki skorlar ve en çok da oynanan futbolla gösteriyoruz. İnşallah sezona hayırlısıyla güzel başlayıp güzel bitireceğiz. Biz burada Sayın Valimiz huzurunda kendilerine söz veriyoruz ilk önce çok büyük bir takım olacağız, çok iyi bir taraftara da sahip olacağız. Yalova’yı Türkiye’de örnek bir il haline getireceğiz, başarılarımızı da inşallah spor basınında göreceksiniz. Tekraren Negmar’a çok teşekkür ediyorum, Yalovaspor’a hem maddi hem manevi anlamda çok büyük bir destek verdiler. Biz de kendilerini hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“YALOVA’NIN İSMİNİ YALOVASPOR DUYURACAK”

Yapılan sponsorluk anlaşmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, “Yalova’mızın ismini duyuracak olan Yalovaspor’umuza sahip çıkan sayın valime, her anlamda destek veren Mehmet Koç Beye çok teşekkür ediyorum. Öncelikle 3. Lig sonra 2, 1 ve Süper Lig’e çıkarak Yalova’nın ismini en iyi şekilde duyuracaklarına eminim. Bu iş birliği hayırlı olsun” dedi.

ANLAŞMAYLA BİNDEN FAZLA GENCE DESTEK OLUNACAK

Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç ise, “Negmar Grubu olarak işe başladığımız ilk günden itibaren, ülkemiz ve coğrafyamızın bize yüklediği sorumlulukları yerine getirebilmek ve daha müreffeh günlere ulaşmak için çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle gerek sosyal sorumluluk projeleri, gerek genç girişimcilere yol gösterme, gerekse spora ve sporcuya destek olmayı kendimize bir görev addettik. Yarınlarımızı oluşturacak gençleri uyuşturucu, alkol vb. zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla spora teşvik ettik. Bugün burada yine altyapısında binden fazla genci sporla tanıştıran ve onlara bir gelecek inşa etmede yol gösteren Yalovaspor’umuza sponsor oluyoruz” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Negmar tarihinde önemli bir ana şahitlik yapıldığını dile getiren Koç, “Biz tabii ki gençlerimiz için çok sayıda sponsorluk yapıyoruz ama ilk defa tüm branşlarıyla bir spor kulübüne önemli bir destek sunuyoruz. İnşallah bunun devamı gelecek diye umut ediyoruz. Hedefimiz olmalı, denizde çok meşhur bir deyiş vardır; hedefi belli olmayan gideceği limanı belli olmayan gemiye hiçbir rüzgâr fayda etmez. Bu, denizcilik tarihin çok önemli bir kuralıdır. Ben inanıyorum Yalovaspor’un bir hedefi var o da spor lige çıkmak. Yine uğraştığı diğer tüm branşlarla ilgili de hep daha ileriye, Türkiye çapında ve uluslararası en yüksek başarılara imza atmayı hedefliyor. Çünkü Yalova, nüfusu ve demografik yapısıyla da spora önem veren ve sporla uğraşan bir şehir. Biz Negmar olarak Yalovaspor’un bütün aktiviteleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.

HEDEF SÜPER LİG!

Denizcilikte de zaman zaman zor dalgalar, fırtına ve rüzgar olduğunu söyleyen Mehmet Koç, “Bunlar hayatın akışı ancak önemli olan yılmamak, pes etmemek, vaz geçmemek. Eğer bir hedefiniz varsa Yalova halkı Yalovaspor’un kazanmasına yönelik hedefe odaklanırsa bir şehir halkının isteyip de elde edemeyeceği bir şey yoktur. Yine ümit ediyorum ki gelecek yıllarda Hamidiye feribotumuzda Yalovaspor’umuzun şampiyonluk kutlamalarını yapacağız. Yalovasporu Süper Lig’de görmek hedefimiz olacak. Ben şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu çalışma bizim için çok kıymetli, Negmar’ın gençliğe ve geleceğe bir yatırımı. Bizim sloganımız ‘Negmar ile Tam Yol İleri’ şimdi ise ‘Yalovaspor, Negmar ile Tam Yol İleri’ olacak” şeklinde konuştu.

“VALİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mehmet Koç, hayatında çok az kez spor müsabakalarına katıldığını söyleyerek, “Gelecek dönemde Yalovaspor’un maçlarını canlı seyredeceğiz” diye konuştu. Koç, ayrıca Yalova Valisi ve Tavşanlı Belediye Başkanının Yalovaspor’a olan desteklerini hatırlatarak “Bu programa iştirak eden başka Sayın Valimiz Muammer Erol ve Tavşanlı Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Kaçar’a kentimize yaptıkları hizmetler, girişimciye ve yatırıma destekleri ve Yalovaspor’umuzu sahiplenmeleri nedeniyle hassaten teşekkür ediyorum. Hep birlikte Yalova için daha fazla hizmet vereceğimize inanıyorum. Sponsorluğumuzun her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını Rabbim’den diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sponsorluk anlaşması için imzaların atıldığı törene Yalova Valisi Muammer Erol, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç, Negmar Genel Müdürü Eşref Serbes ile Yalovaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onay Tuna ve ekibi katıldı. İmzaların atılmasının ardından katılımcılar Yalovaspor formaları ile toplu fotoğraf çektirdi.