Şampiyon Beşiktaş'ı kutluyorum. Galatasaray ikinci ve Fenerbahçe üçüncü oldular. Müthiş bir mücadele oldu. Son maçlar gerçekten unutulmayan maçlar arasına girdi. Üç maçı yöneten hakemlerimiz çok başarılı hakemlik yaptılar. Takımlarımızı ve başarılı hakemlerimizi içtenlikle kutluyorum.

Türk futbolunun geldiği nokta?

Diğer yandan liglerde ve özellikle şampiyonluk mücadelesi veren takımlarımızın konumlarını biraz incelersek nasıl bir içler acısı durumda olduğumuzu da unutmamış oluruz bence.

Beşiktaş Şampiyon oldu. 750 $ ödeyecek bonservis parasını bulmakta zorlanıyor. Yedek kulübesinde oyuna etki edecek hamle oyuncusu yok. Mali bütçe içler acısı

Galatasaray’da Fatih Terim ve yönetici kavgası bitmek bilmedi. Fatih Terim'in maç sonrası yaptığı basın toplantısını dinlerken spor adamı olarak utandım. Kibir, ego ne ararsan var. Yarın Bodruma gideceğim. Oradan ABD'ye gidecektim pasaportumun vizesi bitmiş talimat verdim halledin diye garibim taraftar ağlasın dursun mali bütçe içler acısı.

Fenerbahçe; Ali Koç'un iş hayatındaki başarısı futbolda sıfır. Geldiği günden beri teknik ve idari kadro yapılanmasında yaptığı yanlışları amatör küme idarecisi yapmaz. Diploması olmayan adamı teknik Direktör yapmak yüz yıllık Fenerbahçe camiasına hakarettir. "Emre ve Volkanın yetkili olduğu yerde başarı olamaz" mali bütçe içler acısı.

Trabzonspor Uğurcan’ı satıp gelecek para ile transfer yapacak. Mali bütçe içler acısı.

Durumlar böyle olunca insanın aklına Güzel bir atasözü geliyor; "Al BİRİNİ VUR ÖTEKİNE"

Tüm ulusumuzun ve gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.