“Marmara Bölgesin de birinci sırada hizmet vermekteyiz”

  Küçükyılmaz, Yalova’daki hastanelerde verilen hizmetlerden Yalovalıların çok memnun olduğunu ifade etti.

  Küçükyılmaz,” Vatandaşın sağlık hizmetleri memnuniyet testinde Yalova’da,  Türkiye’de sağlık birincisi olduk.  Fakat mevcut hizmetlerimizi de daha iyi hale getirmek hastanemizin kısıtlı imkanlarını arttırmak için  daha konforlu bir bina da hizmet sunmak amacıyla ek bir bina kiraladık. Yeni açmış olduğumuz hizmet binasıyla var olan fiziksel alanlarımızı rahatlatmış olduk. Yeni binamızda biz Göz, KBB, Üroloji, Cildiye,Endorinoloji, Genel Cerrahi, Fizik Tedavi hizmetlerini vatandaşımıza daha rahat bir yerde vereceğiz.  Bu hastanemiz 25 poliklinik, 85 yataklı, 18 fiziksel tedavi kabinli ve 4 tane ameliyathanesi olan mevcut hastanemizin yarısı kadar kapalı alana sahip bir hastanedir. Halk arasında bu hastane rezidans hastane olarak  anılmaya şimdiden başlandı ve bu gerçekten mutluluk verici bir durum. Ek binada edindiğimiz yeni cihazlarımızda  verdiğimiz  Göz, KBB, Üroloji  hizmetleriyle Marmara Bölgesi’nde birinci sırada hizmet vermekteyiz “ dedi.

Küçükyılmaz,”Kısa bir süre sonra Anjiyo merkezi Yalova’mızda hizmete girecek”

  Hizmete açılan yeni binanın mevcut hastaneyi rahatlatmasının ardından hastanedeki hizmetleri geliştimeye koyulduklarını belirten Küçükyılmaz,” Biz bu rahatlamanın ardından mevcut Yalova Devlet Hastanesinin idari katını boşalttık. Boşalttığımız bu katı yeniden dizayn ederek Yalova’da eksik olan Anjiyo hizmeti sunabilecek bir Kardiyoloji kliniği yapıyoruz. Bu klinik tamamlandıktan sonra artık Yalova’da da Anjiyo hizmeti vererek kendi hastalarımızı başka illere göndermeyecek, kendi hastanemizde tedavi edeceğiz.

  İdari kata hastane sınırlarımız içinde ek bir bina yaptık ve oraya taşıdık. Bu binanın alt katına personelimizin çocuklarını teslim edebileceği bir kreş yapacağız. Türkiye’de sayılı hastanede bulunan bu kreş sayesinde artık personelimiz gönül rahatlığıyla vatandaşımıza hizmet verecek aklı çocuğunda olmayacak “  ifadelerini kullandı.