İl başkanı Yüksel Durak, yapılan bu toplantılarda mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dinlediklerini ve olabildiğince ayakları yere basan projelerle halkın karşısına çıktıklarını söyledi.

  Bağımsız Türkiye Partisinin belediye hizmetlerinde halka çok büyük hizmet vereceklerini belirten Durak, ‘Milli ekonomi modeliyle halkımız bu yerel seçimlerde tanışacaktır. Halkımıza suyu bedava kullandırmak, elektriği yerel kaynaklardan temin etmek ve BTP Belediyelerin hizmet vereceği yerlerde istihdam alanları oluşturmak en büyük idealimizdir. Belediye projelerimiz teleferik ve raylı sistemler gibi yöntemleri aktif bir şekilde kullanıp ulaşıma köklü çözüler üretecektir.

 Genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın Milli Ekonomi Modeli’nde belirttiği belediyelerin şefkatli elini halkımıza doya doya yaşatacaktır. Yaptığımız çalışmalar bize göstermektedir ki halkımız alışıla gelmiş bir belediyecilik istememektedir. Sadece kaldırım taşı yenilemek ve sokak çiçeklerini değiştirmekle belediyeciliğin olmayacağını halkımız anlamıştır. Bu yüzden partimize olan katılım ve teveccüh katlanarak artmaktadır’dedi.