Geçtiğimiz yıl yapılan plebisit sonrasında Çiftlikköy Belediyesi hizmet ağına katılan Beşyüzevler Mahallesi’nde hizmetler dur durak demeden devam ediyor. Beşyüzevler’in alt kesiminde yer alan Aşağı Gacık mevkiinde doğalgaz çalışmaları başladı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, kazı ve yer belirleme çalışmalarını inceleyerek Armagaz yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Doğalgaz firması yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dağ, Aşağı Gacık’ta imar olan her bölgeye doğalgazın gideceğini ve bu kış dileyenin doğalgaz ısınabileceğini müjdeledi. Kazı çalışmalarının başladığını belirten Dağ, şöyle konuştu:

“Beşyüzevler Mahallesi, en yeni mahallemiz oldu ve biz hizmet ağımıza katılan bu mahallemizdeki eksikleri de teker teker gidermeye başladık. Aşağı Gacık tarafında doğalgaz konusunda halkımızdan talep vardı. Armagaz yetkilileriyle görüşüp konuyu ilettik ve bugün itibariyle kazı çalışmaları başladı. Beşyüzevler girişinden 75. Yıl Namık Kemal İlkokulu’na kadar olan kısımda imar olan her yere doğalgaz gidecek. Bu kış buradaki vatandaşlarımız doğalgazı kullanabilecek”Dedi.