Yalova’da ki birçok lisenin dar bir alan içerisinde eğitim verdiğini, şehrin merkezinde tarafik başta olmak üzere, görültü kirliliğine maruz kalındığınadeğinen Ataman;“Yalova merkezde okulalanları sorunu var.  Çoğu okulumuzun sosyal aktivite alanı bile yok.  Şehrin içinde, bir binagörünümü var.Kent merkezinin yoğunluğundan, görültüsünden uzak, tüm okulların bir arada olduğu bir kampüs Yalova için iyi olur” dedi.

 350 dönüm kampüs alanı için görüşmeler yapıldı

Çiftlikköy’ün ilçesinin,Yalova’da ki liseler için düşünülen kampüs alanıiçin elverişli alanlara sahip olduğuna değinen Ataman; “Çiftlikköy’de, kampüs alanı için belirlediğimiz 350 dönümlük hazine arazisi var. Eskiden, askeriyenin elindeydi. Hem Çiflikköy Belediyesi, hemde Milli Savunma Bakanlığımızla görüştük, onlardan olumlu bir cevap aldık. Umarız, Yalova’mızdaki liseler için güzel bir alan yaratırız.” Dedi.

Bu Projenin tasaruf projesi olduğuna belirten Ataman; ”Bu uygulama pekçok konuda tasarruf sağlıyor. Emniyet tüm okullar birarada olduğu için daha kolay öğrencileri koruya bilecek. Belediye tek seferde hizmet götürebilecek.” Dedi. Haber-Foto Halil Fidan