Çiftlikköy AK Parti İlçe Danışma Kuruluna, Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, İl Koordinatör Milletvekili Osman Boyraz, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, İstanbul Pendik, ilçe başkanları, Yalova AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Termal AK Parti İlçe Başkanı Kerem Eser, Taşköprü belediye Başkanı Şaban Ertan, ilçe yönetimi, ilçe kadın kolları, meclis üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, Belde teşkilat Başkanı Orhan Erekin ve yönetim kadroları, mahalle ve köy yönetimleri ile bazı misafirler katıldı.

    Toplantının açılış konuşmasını yapan Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, ‘Tüm yönetim kadrolarına yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Artık seçim, bir yıldan geri sayıma başladı. Sürdürdüğümüz çalışmaları bundan sonra, daha da yoğunlaştırmak gerekiyor. Üye kampanyalarında, son ay içerisinde 250 üye yaptık. Hedefimiz, 4000 üyeydi. Ancak seçime bir yıl kala, 3500 üyeye ulaştık. bu sayının 4000’i aşacağına inanıyorum. Bu gayretlerinden dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim’dedi.

    CHP’ye geçen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın,   artık Ak Parti üzerinden siyaset yaparak gündemi işgal edemeyeceğini söyleyen Çelebi,“AK Parti’nin önüne müzmin gündem olarak, birileri tarafından sürekli gündeme getirilen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, AK Parti üzerinden yıllarca siyaset yaparak, ancak son altın vuruşunu CHP’ye geçerek yaptı. Bu güne kadar bizim gündemimizde hiç olmayan bir konuda çok kesin ifadeler ve dedikodular üretilerek, AK Parti içinde ve çalışmalarında zafiyet oluşturmak isteyenler, bunu başarma fırsatını bulamadılar. Artık AK Parti teşkilatı ve üyeleri işine bakarak tek noktaya, yerel seçimlere odaklanmıştır. İşimiz artık tek cephede mücadele ile kolaylaşmıştır. Artık pusulu ortamdan teşkilat kurtulmuştur.”Dedi.

      Koordinatör Milletvekili Osman Boyraz ise konuşmasında,  Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi’nin, açıklamalarını ve sinevizyonda izledikleri çalışmaları takdire şayan olduğunu söyledi.

Boyraz, ‘ Bu teşkilatın gelecek yerel seçimlerde, Çiftlikköy’e AK Parti markasını getirecek. Çözüm süreciyle ilgili rahatsızlık duyan ve şehit kanından beslenen ideolojik ve etnik siyasetçiler içinde bulundukları hatayı en kısa zamanda görecekler. AK Parti’nin duruşunda asla bir gevşekliğin olmadı’dedi.

          Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, ‘İlçe teşkilatının çalışmalarını takdir ediyorum ancak bu yerel seçimlerin şansa bırakılmamalı. Beş yıl daha Çiftlikköy’ün AK Parti hizmetlerinden mahrum edilmemesi için, teşkilata büyük sorumluluklar düşüyor. Yıllarca sağ kesimden oy alıp, Cumhuriyetin en zinde olduğu dönemi, U dönüşü yaparak karanlık dönem olarak tabanına lanse eden şahıslar, Çiftlikköy’e artık bir şey kazandıramayacak. Çiftlikköy’e büyük yatırımların gelmesi için Ankara boyutunda çalışmalar sürdürülüyor. Yılbaşına kadar bazı müjdeleri vereceğiz. İşsizlik konusunda Çiftlikköy’ü rahatlatacağız. Aday adaylık süreçlerinde, samimiyet testlerinin önemlidir. Karar mercilerinin, vereceği karardan sonraki duruşlar, samimiyet göstergesi olacaktır’dedi.

      Yapılan toplantıların yararına değinen Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ‘Çiftlikköy’ün, uykusunu bile azaltarak, bundan sonra seçim çalışmalarına yönelme zamanı geldi. Birlik ruhuna dikkat edilmeli. Adaylık süreçlerinde, teşkilat mensuplarının ve kadın kollarının çalışmaları karşılıksız kalmayacak’ dedi.

    Program sonunda eğitim sertifikaları, başarı belgeleri ve kadın ve gençlik kollarının, başarı plaketlerin verilmesinden sonra, AK Parti saflarına katılan Ziraat Odası Başkanı Halil Ayvaz, Em.Hast.Müdürü Ferid Aydın, Mualla Takat, Altınova Tekstil Yön.Krl Başkanı M. Ali Tepe ve Em.Subay Naci Savlık’a rozetlerini Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve ilçe başkanı Süleyman Çelebi taktı.

    Çelebi Ak Parti’nin cazibe merkezi olduğunu ve katılımların devam edeceğini söyledi.