15 Haziran’da sezonu kapatan ÇKM bünyesinde açılan kurslara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken düzenlenen konser, sergi, tiyatro oyunu gibi etkinliklerle de kursiyerler öğrendiklerini halkla paylaşma fırsatı buldu.

          Özellikle hanımların ve gençlerin ÇKM kurslarına gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını söyleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ,  “Sezon boyunca 340 vatandaşımız kurslara katıldı. 170 kursiyerimiz de başarıyla kursları tamamlayarak katılım belgesi almaya hak kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz. Açtığımız kurslara vatandaşlarımız bir hayli ilgi gösterdi. Bu da kültür merkezini açarak ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi oldu” dedi.

    Kültür merkezine her sene daha yoğun bir ilgi olduğunu dile getiren Dağ, “Kültür merkezimizi ilk yaptığımızda ilçeye bu yatırımın gereksiz olduğunu söyleyenler vardı. Ancak geçen zaman içinde gerek açtığımız kurslar, gerekse düzenlediğimiz etkinliklerle vatandaşlarımızı kültür ve sanatla buluşturduk. Özellikle hanımlarımız ve gençlerimiz kurslarımıza ilgi gösterdi. ÇKM’nin hizmete girmesinin üzerinden kısa bir zaman geçmesine karşın vatandaşlarımızın burayı benimsemesi bizleri mutlu ediyor. Gelecek yıl da vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kurslar açarak daha fazla vatandaşımızın kültür ve sanatın değişik dallarında eğitim görmesini sağlamak istiyoruz”dedi.