Düzenlenen etkinliğe engelli öğrenciler de katılırken yüzlerce ağaç dikildi.
    Orman Haftası nedeniyle Çiftlikköy’de ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.
    Etkinliğe, Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk, Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Derya Ayyıldız Yavuz, Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman ve Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan da katıldı.
    Engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Alime Paşa İlkokulu ve Ortaokulu ile Şehit Baçerettin Ortaokulu ve GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy Ortaokulu’nun Yavru Tema grubu yüzlerce fidanı toprağa dikerken toprak ve temiz havayla buluşmanın keyfini yaşadı.
     Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk, öğrencilere yeşilin ve ağacın önemini anlatırken “Artık sizin de bir ağacınız var. Onu koruyup, kollamak da sizin göreviniz. Eğer herkes sizin gibi çevresinde ağaçlandırmaya önem verirse yemyeşil bir ilçede yaşamaya devam ederiz” dedi.
    Öztürk, Başkan Vekili Yavuz ve Dernek Başkanı Arslanhan ile birlikte öğrencilerle yakından ilgilenirken bazı fidanlara toprak attı.
   Alime Paşa İlkokulu ve Ortaokulu’nun engelli öğrencileri hayatlarında ilk kez böyle bir etkinliğe katıldıklarını ve ağaç diktiklerini belirterek Çiftlikköy Belediyesi’ne teşekkür etti.
    Şehit Baçerettin Ortaokulu ve GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy Ortaokulu’nun minik öğrencileri de elbirliğiyle fidanları toprağa vererek ilçenin yeşillendirilmesine katkıda bulundu.
     Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Derya Ayyıldız Yavuz, ‘Öğrencilerle birlikte hoşça vakit geçirdiklerini ifade ederek, “İlçemizin yeşillendirilmesi sadece bizim çabamızla olmaz. Vatandaşlarla birlikte elele verirsek daha güzel, daha yeşil bir Çiftlikköy’de yaşarız. Çocuklarımızın bu tavrı ve duyarlılığı biz büyüklere örnek olmalı. Bundan böyle özellikle okullarımızla bu tarz işbirliklerine devam edeceğiz” Dedi.
    Etkinliğin ardından öğrencilere meyve suyu ve kek dağıtıldı.