23 Nisan Tören Alanı’ndaki kutlamada, İlçe Emniyet Müdürü Alaattin Tunçbilek anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.
Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan törende daha sonra, ilçedeki okullar arasında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.
    Son dönemde yapılan düzenlemelerle, polislik anlayışının farklı boyutlara taşındığını söyleyen Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Alaattin Tunçbilek, “Çiftlikköy ilçemizde görev yapan polisler olarak yeni düzenlemelerden sonra da Çiftlikköy halkına en iyi güvenlik hizmetini sunmaya devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Çağdaş teknolojinin kullanımı ile suçların aydınlatılması ve sanıkların yakalanmasında bu dönemde de başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Suç türlerinin çeşitlendiği, suç işleme vasıtası ve tekniklerinin geliştiği, suçların ülke içinde ve uluslar arası alanda organize hale geldiği günümüzde, polisin suçların önlenmesinde halk desteği olmadan başarılı olabileceğini düşünmek mümkün değildir” dedi.
       Çiftlikköy Kültür Merkezinde ilçe emniyet müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyli kutlama programında, Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Alaattin Tunçbilek tebrikleri kabul etti ve polis teşkilatının kuruluşu nedeniyle pasta kesildi, geniş katılımlı davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Haber Foto: Gamze Yüksel