Çukurköy’de yaşayan Metin Topaloğlu isimli vatandaş Milletvekili Coşkun’a ulaşmış ve engelli olduğu için akülü tekerlekli araca ihtiyacı olduğunu bildirmişti.    Milletvekili Coşkun’dan akülü tekerlekli engelli arabası talep eden Metin Toplaoğlu’nun talebi böylece gerçekleşmiş oldu.

    Milletvekili Coşkun’a teşekkürlerini sunan Metin Topaloğlu ve ailesi akülü tekerlekli sandalye sayesinde engelli vatandaşın birçok ihtiyacını kendi başına giderebileceğini söylediler.

Ailesi ve Çukurköy halkı, Milletvekili Coşkun’a, bu hassas davranışından ve duyarlılığından ötürü teşekkür ettiler.

      Ziyarette, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Süleyman Çelebi ve ilçe yöneticileri, Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Akay, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, ve Yalova AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Temel, hazır bulundular.

       Kendisini ziyarete gelen Çukurköy halkı ile sohbet eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, vatandaşlarla sohbet etti.

     Coşkun, köyde vatandaş, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Erkek çocuklara oyuncak araba be kız çocuklarına oyuncak bebekler hediye etti. Ramazan ayında çocuklardan engellilere, ilçelerden köylere kadar her kesimden vatandaşlara ziyaretlerine devam eden Milletvekili Coşkun, çalışmalarına gün boyu devam etti.

     Laledere, Dereköy ve Gacık köyüne de ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Temel Coşkun, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

    Çalışmalarını basın ve sosyal medya ile takip ettiklerini belirten köylerde yaşayan vatandaşlar,  Milletvekili Coşkun’a yoğun temposunda başarılar dilediler.

     Laledere köy meydanında, yapılan istinat duvarı çalışmalarını inceleyen Milletvekili Temel Coşkun, Dereköy ve Laledere köylerinde yapımı devam eden Körfez Köprüsü Otoyol çalışmalarını da inceledi.

   Ziyaretlerin ardından, İl Özel İdaresi tarafından restore edilen Gacık Köyündeki Tarihi Osman Hamamı yapımını inceledi. Yetkililer tarafından çalışanlardan bilgi aldı.