Çiftlikköy İlçesindeki Gazi Abdurrahman İlk Okulunun başlattığı kapak toplama kampanyasının kendisini çok etkilediğini söyleyen Lütfi Akın, küçük çocuklar kapak toplayabiliyorsa kendisininde kapak toplayabileceğini ve bu düşünceyle 8 ay boyunca, 18 bin mavi kapak topladığını vurguladı.
“ÇOCUKLAR TOPLAYABİLİYORSA BEN NEDEN TOPLAMAYAYIM”
Topladığı 18 bin kapağı okul idaresine teslim eden Akın, “İlçemiz Gazi Abdurrahman İlkokulu'nun başlatmış olduğu mavi kapak toplama kampanyasını daha önce duymuştum. Daha sonra çocukları da kapak toplarken gördüm. Kendi kendime onlar topluyorsa ben neden toplamayayım dedim ve kapak toplamaya başladım. Topladığım 18 bin kapağı bugün okul idaresine teslim ettim. Kapak toplamamdaki neden; ilçemizde tanık olduğumuz özürlü ve engelli vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkıda bulunmaktır. Bunun içinde mutluyum” dedi.
“OKUL OLARAK YÜZ BİN KAPAK TOPLADIK”
Gazi Abdurrahman Ortaokulu'nda müdür yardımcısı İlhan Aydan ise, okulda başlatılan kapak toplama kampanyasıyla 100 bin kapak toplandığını ifade ederek, Yalova’da ve Çiftlikköy İlçesinde bulunan engellilere insanlara yardımcı olabilmek için bu kampanyayı başlattıklarını vurguladı. Çiftlikköy İlçesinde duyarlı olan halkın bu konuda kendilerine çok yardımcı olduğunu belirten Aydan, “İlçemizde emlakçılık yapan Lütfü bey bugün bizi arayarak 18 bin kapak topladığını söyledi. Bunu duyunca hem çok duygulandım hemde çok sevindim. Yaptığımız kampanyanın başarılı bir şekilde işlediğini ve halkımıza kadar gidebildiğini gördüğüm için de ayrıca mutlu oldum” dedi. Toplanan 18 bin kapağı teslim almak için okul öğrencileriyle emlakçı Lütfi Akının ofisine gelen Müdür Yardımcısı Aydan, toplanan kapakları teslim aldıktan sonra, kapak toplama kampanyasına katkı sağlayan Akına, katkılarından dolayı okul adına teşekkür belgesi verdi.
Haber-Foto Selim Küçükbingöl