Düzenledikleri etkinlik sayesinde müşteri memnuniyetindeki başarı ile her zaman dikkat çektiklerini söyleyen Hyundai Onurlu plaza'nın Satış Müdürü Gülcan Sefer, ‘Yeni modellerimiz tüm dünyada olduğu kadar Türkiye’de de önemli bir gelişim gösteriyor. Hyundai markası,  dünyanın en hızlı gelişen otomobil markası olup, ön plana çıkan güçlü ve yeni modellerle ilgi odağı olmaya her zaman devam edecek’ dedi.

     Sefer,” Etkinlikleri üç ayda bir Hyundai bayileri düzenliyor. Dönemin öne çıkan arabalarının tanıtımı için yapılıyor bu etkinlikler. Şu an tanıtım yapılan araba ix35 otomatik vites. İnsanlar buraya gelip test sürüşü yapabiliyor. Bizde test sürüşü yapan kişilerin iletişim bilgilerini alıyoruz. Böylece daha sonraki tanıtımlarda onlara ulaşabiliyoruz. Önümüzdeki dönemde ise daha farklı bir etkinlikle yeni araçlarımızı tanıtacağız.” Dedi. 

        ix35 araç tanıtımı ve test sürüş organizasyonu hakkında bilgi veren Sefer, ‘Hyundai markası yenilenen ix35 modeliyle büyük oyuncularından biri olduğu SUV C segmentinde yeni donanımları ve 1.6 GDI otomatik vites alternatifiyle elini daha da güçlendirdi’ dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel