İnce açılış töreninde yaptığı konuşmasında CHP afişlerinin kesilmesine tepki gösterdi. İnce,“Bizim afişlerimizi gençler, çocuklar o kadar emek harcıyorlar afişleri asıyorlar, geceleri birileri gelip kesiyor o afişleri. Ben gençlere şunu dedim. Nöbet tutun, yakaladığınız zaman sakın kötü davranmayın afişin olduğu yere bağlayın. Afiş niyetine onları bağlayın, polise gidin haber verin dedim. Ne büyük terbiyesizlik kendiniz asıyorsunuz ülkenin her yerine, bizim afişlerimizi kesiyorsunuz. Böyle bir şey olamaz görüntüleri de yayınladık az önce, bakalım neler yapacaklar yetkililer göreceğiz. Yani 30 yıldır siyasetle uğraşırım böyle terbiyesizlik görmedim. İlk kez yaşıyoruz bunları. Bakalım bu akşam yine asacak çocuklar ama nöbet tutacaklar.

Evet dersen Bilal oğlan kazanacak, hayır dersen senin oğlan kazanacak. Bu kadar, ötesi yok yani. Hayırlı uğurlu olsun çalışmaya devam, sandıkların başında durmaya devam” dedi.

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanlığının yeni binasının açılış törenine Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal katılım gösterdi.