Nesa Sigorta’nın açılışına; Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova Eski AK Parti İl Başkanı Fikri Demirel, Yalova AK Parti İl Teşkilat Başkanı Yaşar Demirel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ve AK Parti teşkilatı ve birçok davetli katılım sağladı.

    Nesa Sigorta’nın, açılış kurdelesini, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ kesti.

    Nesa Sigorta’nın Çiftlikköy ilçesine hayırlı olmasını dileyen Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi,’İşletmenin sahiplerine bol kazanç diliyorum. İlçemizin her konuda daha da gelişmesini istiyorum’ dedi.

      Sigorta olarak müşterilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilmeyi hedeflediklerini söyleyen, Zeynep Demirel, ‘6,5 yıldan beri bu işi yapıyorum. Ebru Koç ile ortaklaşa bu iş yerini açtık. İlk iş yerimiz. Müşterilerimize daha yakın olmak onlara her konuda kolaylık sağlamak için şubemizi hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyorum’ dedi.

    Açılış nedeni ile gün boyu ikramlar yapılırken, işletme sahipleri katılan herkese teşekkür etti.

Haber Foto: Gamze Yüksel