Ziyarette okul hakkında bilgi alışverişinde bulunan Çelebi, ‘İhalesi yapılan okul için “İmam Hatip Ortaokulu ilçemiz halkına hayırlı olsun” dedi.

   Çiftlikköy İmam Hatip Okulu’nun ihalesinin yapıldığını ve yakın zamanda temelinin atılacağını söyleyen Çelebi, ‘Geçici olarak Mehmet Akif Ersoy mahallesinde ilkokul binasında ilk yılını tamamlayan İmam Hatip Okulu gelecek yıl kendi binasına kavuşacak. İmam Hatip Ortaokulu, geçen yıl gösterdiği başarısından dolayı bu yıl da büyük rağbet görecek. Çiftlikköy, yeni bir okula daha kavuşacak. Bu okulda, Yalova’nın en başarılı okullarından biri olacak’dedi.

      Çelebi, ‘Diğer yandan Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki ilkokulun bu yıl eğitim öğretime başlaması için kayıtlar başladı. Gazi Abdurrahman İlkokulu’nun sınıflarındaki yoğunluğu bu yıl kısmen azaltacak. Siteler Mahallesi’nde yapımı planlanıp, sit alanı nedeniyle ihalesi yapılamayan ilkokul için teknik çalışmalar devam ediyor. Teknik çalışmalar olumlu sonuç verirse burada da yeni okulun ihalesi yapılacak.

     Çiftlikköy’de yapılacak olan Kız Meslek Lisesi için gerekli çalışmalar sürüyor. Bu çalışmalarda yakında tamamlanarak, Kız meslek Lisesi’nin de ihale aşamasına gelecek’dedi.