Taşköprü İlköğretim Okulunda yapılan sergide minik öğrencilerin bir yıl boyunca büyük emekler harcayarak yaptıkları çalışmalar yer aldı. Anasınıfı öğretmenleri Gülhan Görgülü, Nesrin Kolcu ve Damla Eroğlu gözetiminde öğrencilerin yaptığı rengârenk ve birbirinden güzel çalışmalar sergiyi gezenler tarafından hayret ve beğeni ile incelendi. Sergiyi gezen katılımcılar, öğrencilerin çoğunu atık malzemelerden yaptıkları grup ve bireysel çalışmalar hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldılar. Yaptıkları çalışmalar sergilenen miniklerin heyecanı gözlerinden okunurken, onlar gururla sanat eserlerinin başında duran sanatçı gibiydiler.

Açılış kurdelesini Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Taşköprü İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Versak ve minik anaokulu öğrencileri hep birlikte kestiler.

   Sergiyi çok beğendiğini belirten Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, ‘Minik öğrencilerimizin yapmış oldukları çalışmaları çok beğendim. Öğretmenlerimizi ve velilerimizi de gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatları boyunca da üstün başarılar dilerimdedi.