Nakış-DikişMefruşat sergisine, Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Hasan Öztürk, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman, Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna, Taşköprü AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Naime Sevim, Çiftlikköy Halk Eğitim Müdürü Ali Karslı, birçok davetli ve kursiyerler katılım sağladı.

      Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından,  açılış konuşmasını Çiftlikköy Halk Eğitim Müdürü Ali Karslı yaptı.

       Halk eğitim merkezlerinin arz ve talep üzerine, kendi binalarında veya anlaşılmış olduğu özel ve kamu binalarla ortaklaşa açıldığını söyleyen Karslı,‘Bizde Halk eğitim merkezi olarak bu şirin beldemizde, Taşköprü Belediye Başkanımız Şaban Ertan’a, bize her konuda destek olduğu için teşekkür ediyoruz. Belediyeye ait yerlerde, genel, mesleki, sosyal ve kültürel alanında kurslar açtık. Ayrıca Taşköprü İlköğretim Okulu binasında SBS’ye hazırlık kursları açmış bulunuyoruz. Açmış olduğumuz bu kurslara iştirak eden kursiyerlerimizi ve öğreticilerimizi tebrik ediyorum’ dedi.

      Sertifika töreninde, kursiyerlere belgelerini, Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Hasan Öztürk, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ve Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman takdim etti.

      Belge töreninin ardından, Taşköprü sergisinin açılış kurdelesini Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ve Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Hasan Öztürk kesti.

        Açılışın ardından sergiyi gezen davetlilere, pilav ve ayran ikram edildi.

Haber Foto: Gamze Yüksel