Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi Halkla İlişkiler sorumlusu Yelda Ak Arslantürk ve Volkan Pırnalcı ile Özel Yalova Aktif Fizik Tedavi Merkezi Halkla İlişkiler sorumlusu Fatma Topçu’nun katıldığı ziyaret gayet samimi bir ortamda gerçekleşti.  Taşköprü Belediyesi ile Özel Yalova Hastanesi arasında yapılan protokol gereği Taşköprü Belediyesinde çalışan personelin Özel Yalova Hastanesi indirim kartlarını Şaban Ertan’a teslim ettiler. Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi ile Özel Aktif Fizik Tedavi Merkezinin çalışmaları ile ilgili bilgi veren halkla ilişkiler uzmanları Taşköprü halkına daha iyi hizmet verebilmek için neler yapılabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

    Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, ‘Nazik ziyaretinize çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın en ekonomik ve en iyi hizmeti almaları bizim önceliğimizdir. Sizler de bu bağlamda vatandaş ve hizmet odaklı çalışırsanız daha da başarılı olabilirsiniz, çalışmalarınızda başarılar dilerim’dedi.

         Halkla İlişkiler Uzmanı Fatma Topçu, Yelda Ak Arslantürk ve Volkan Pırnalcı, hastaların, hastanenin, tüm olanaklarından en iyi şekilde  faydalanmaları için çalıştıklarını söyledi.