Oldukça modern ve eski tarihlerdeki yaşam biçiminin ön plana alındığı İncir Kahvaltı Evi, 25 Ağustos’ta Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Termal Kaymakamı Murat Büyükköse, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik ve davetlilerin katılımıyla faaliyete geçmişti.Görkemli açılışın ardından görünümü ve güler yüzlü hizmet anlayışı müşterilerine kapılarını açan İncir Kahvaltı Evi, ailelerin bireyleriyle birlikte gelip kahvaltılarını yapabildikleri, sonrasında güzel vakit geçirebilecekleri nezih bir ortam sunuyor. Faaliyete geçtiği günden bu güne yoğun ilgi yaşanan işletmede, ürünlerin organik ve lezzetli olmasına oldukça önem gösteriliyor.

‘Her şey çok güzel gidiyor’..

Kısa süre önce açılışını yapmış olmalarına rağmen, yoğun talep gördüklerini dile getiren İncir Kahvaltı Evi sahibi Nigar Tınaz, “Eski tarihlerdeki yaşam biçimi dekoratifini belirgin hale getirmek istedim. Bu yüzden işletmeniniç dizaynında farklı çalışmalar yaptım. Kendime ait tarihi koleksiyonlarım vardı. Onları da buraya getirdim. Umduğumuzdan daha fazla bir ilgi ile karşılaştık. Her şey çok güzel gidiyor” dedi.

‘Başarı hizmetten geçiyor’..

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini en kaliteli kahvaltı malzemeleri ile müşterilerine sunmayı hedefleyen Tınaz, “İç ve dış mekan tasarımında üzerinde gece-gündüz çalıştığımız işyerimizi halkımızın hizmetine açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmet anlayışımızı hijyen, kalite, güler yüz ve istikrar olarak belirledik ve bu doğrultuda başarılı olmayı hedefliyoruz. Biliyoruz ki başarı hizmetten geçiyor. En ince ayrıntılarına kadar planlanan işyerimize vatandaşlarımızın gelip kahvaltılarını yapabilecekleri, sonrasında güzel vakit geçirebilecekleri nezih bir ortam oluşturduk. Ailelerin bireyleriyle birlikte rahat edebileceği otopark sorununun olmadığı işyerimizde çok farklı lezzetler hazırladık. Halkımızı güzel bir kahvaltı için işletmemize bekliyorum” diye konuştu.

İncir Kahvaltı Evi, Yeni Termal Yolu Caddesi  Yenimahalle Köyü’nde siz değerli müşterilerini bekliyor.