Altınova’da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’ın Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Heykeli’ne çelenk koymasıyla başladı.

Zengin program

  Altınova Hürriyet Ortaokulu’nda düzenlenen program oldukça duygusal ve renkli görüntülere sahne oldu. Altınova Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından aday öğretmen ve kıdemli öğretmenler adına yapılan konuşmalarla devam eden program oratoryo, slayt gösterisi, şiirlerin okunması ve kısa piyesle devam etti. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde açılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program, öğrenciler tarafından Öğretmen Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Geniş katılım

  Törenlere; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis üyesi Ali Koçal, daire amirleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.