İlçe teşkilatındaki yenilenme, aday adaylığı sürecindeki çalışmalar nedeniyle meydanı boş gören muhalefet partilerinin bazı mensuplarını sert bir dille eleştirdi.

     Varış, Beşyüz Evler muhtarlığını yapmakta olan Mustafa Güler’in medyada yer alan açıklamalarını çok talihsiz ve açıklama olarak gördüğünü belirtti.

         İlçe Başkanı Hakan Varış şöyle konuştu; “500 Evler Muhtarı Mustafa Güler’in açıklamalarını okudum ve hayretlere kapıldım. Mahalleye yapılan hizmetleri Güler şöyle sıralıyor; ‘’Mahallemize sağlık ocağı yapıldı, iki köprü, düğün alanı ve mahalle meydan asfaltlaması, doğalgazın getirilmesi, heyelan için 135 bin TLlik Fore kazık çakılması… Bundan sonra da bu hizmetlerin gelmesinde büyük desteği olan belediye başkanı Metin Dağ’a çok teşekkür ederim’’ diyor... Yemi, AK Parti iktidarından yiyor, yumurtayı Metin Dağ’ın kümesine yapıyor. Bir muhtar bu kadar komik ve yanlı olamaz. Muhtarı kınıyorum. Ne oldu muhtara dudağına birileri bal mı çaldı ki, böyle konuşmak zorunda kaldı. Teşekkürü ediyorsunuz bari Sezar’ın da Kralın da hakkını verin, ortada durun, ne oldu Sayın Metin Dağ meclis üyeliği mi verdi size, işe mi aldı sizi, özel bir iş mi gördürdünüz kendisine. Bu kadar sırıtan bir yanlılık olamaz. Bunu muhtar daha önce de yaptı. Açıklamadan dolayı mahalle halkından özür dilemesi gerektiğine inanıyorum.  Mahalle halkının gözüne bakarak bu beyanlarda bulunmasını birilerinin yuvarlanma korkusu olan koltuğuna payanda olmak için yapıldığını düşünüyorum. Bu yanlılığı bu millet yutmayacaktır’’ Dedi.

Hergün bayram olsa

 İlçe başkanı Hakan Varış, “Çocukluk dönemlerinde bayram günleri büyüklerimiz harçlık, şeker, lokum gibi hediyeler verirlerdi bize. Biz de her gün bayram olsa derdik. Şu anda Çiftlikköy’de halkımız da aynı şeyleri düşünüyor. Son altı ayda yollar temizleniyor, asfaltlanıyor, kaldırımlar düzenleniyor, yolu olmayan sokaklara yol yapımları başladı, belediyeye eliyle işsizlere iş bulunuyor, yol kenarında trotuar taşları boyanıyor, ev ziyaretleri, din hocalarına konferans çalışmaları, vs. Bu çalışmalar seçime kadar sürebilir. Halkımız bize soruyor bu hareketlilik nedir diye?

Ben de diyorum ki bunu yapanlara sorun. Biz her zaman sosyaldik, evlere de giriyorduk, hastaya da cenazeye de, düğüne de. Yeni gelenlere sorun bu soruyu. Çiftlikköy’ü son günlerde canlandıranlara sorun. Çocukluğumuzda her gün bayram olsa dediğimiz gibi, halkımız da her gün seçim olsa diyor. Ama benim değerlendirmem bu seçimde Çiftlikköy Belediyesini alacak olan AK Partinin gelişine hazırlık yapılıyor diye düşünüyorum.” Dedi.