Şube Başkanı Zekeriya Yayla, ‘Görevine yeni başlayan arkadaşlarımıza başarılar dilerim.    Tüm arkadaşlarımızın bizlere emanet edilen çocuklarımızın eğitim ve öğretimleri için  mesai kavramını gözetmeden görev yaptıklarına ve bundan sonrada görevlerini bu şekilde yapacaklarına olan inancım tamdır.Genç arkadaşlarımız Yalovanın eğitim öğretimine önemli bir vizyon kazandıracaktır’ dedi.

    Yayla, sendika olarak tüm eğitim çalışanlarının haklarının korunması ve ülkemizin demokratikleşmesi için önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

  Yayla, ‘18 Mart'ta başlattığımız kamuda kıyafet serbestliği eylemi sonucunda başörtüsüne tanınan serbestliği önemsiyor, başta başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ancak, bizim eylem kararımız Kamudaki kıyafet yönetmeliğinin erkek ve kadın ayırımı yapmaksızın tamamen ortadan kaldırılmasıdır. Bu sebeple 8 Ekimden itibaren yeniden eylem kararı aldık.

 Yeni atanan arkadaşlarımız ve bütün yöneticilerimizin memurları kıyafetlerine göre değil de yaptıkları işe göre değerlendirilmelerini önemsiyoruz. Milli Eğitim Bakanımız Sn. Nabi Avcı'nın dediği gibi"bırakın öğretmenlerimiz kendine yakışanı giysinler"Dedi.