“Kültürler Buluşmamız muhtemelen Eylül’de”

  Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ileri bir tarihe ertelenen Kültürler Buluşması’na destek veren İpek Kağıt’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Başkan Oral ertelenen Kültürler Buluşması’nın muhtemelen Eylül ayı içerisinde yapılacağını söyledi.

  Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İpek Kağıt Fabrikalar Direktörü Erdem Ülkümen’i ziyaret ederek, ileri bir tarihe ertelenen Kültürler Buluşması’na desteklerinden dolayı Teşekkür Belgesi verdi.

  Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu şirketlerinden biri olan Altınova’da kurulu bulunan İpek Kağıt Fabrikası’nın ilçeye her türlü katkıyı sağladığını söyleyen Başkan oral, “Selpak, Solo, Silen, Servis ve ev dışı kullanıma yönelik Marathon ve Lotus Professional markalarına sahip Başta Eczacıbaşı olmak üzere İpek Kağıt Camiasına teşekkür ederim” dedi.

  Başkan Oral burada yaptığı açıklamada, ülkemizde yaşanan elim olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Altınova Belediyesi 8. Kültürler Buluşması Festivali’nin Eylül ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.