Milletvekili Fikri DemireL ile beraber bakanlıklarda yaptığımız girişimler sonuçlarını vermeye başladığını ifade eden Öztabak, Yalova'da ilk defa Anjiyo hizmeti verilmeye başlandığını belirtti. Öztabak,”. 'Yalova'da ilk defa Anjiyo hizmeti verilmeye başlandı, 17.08.2015 tarihi itibari ile ilk hastamıza anjiyo müdahalesi yapılmıştır '' diyen Öztabak Anjiyo hizmetine ülkemizdeki en modern donanımlarla devam ettirmekte olduklarını söyledi.

Böbrek taşı kırma makinası Yalova’mıza hizmet verecektir.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, açıklamalarına yeni bir müjde ile devam etti.

Dünyadaki en modern ve gelişmiş böbrek taşı kırma cihazlarının da Yalova'ya kazandırıldığını söyleyen Öztabak, yurt dışından gelecek ürologların vereceği eğitimlerden sonra en kısa zamanda Yalova halkının hizmetine başlanacağını söyledi.

Sağlık alanında en önemli eksiğimizin tam kapasiteli ve en az 400 yataklı bir hastane olduğunu anlatan Öztabak, ''Yer tespiti yapılan hastanemizin imar değişiklikleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca yapılmıştır. Arsanın Sağlık Müdürlüğü’ne devri gerçekleştirildikten sonra ihale aşamasına gelinecek ve nihayet ihale yapılacaktır.'' diyerek açıklamalarına devam eden Öztabak bir müjdeli haber de Gazi Osman Paşa Mahallesi sakinlerine verdi.

GOP Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi

Öztabak; GOP Mahallesinde Aile Sağlığı Merkezi ihalesi yapılarak 5 hekimli merkezin en kısa sürede Yalova halkının hizmetine başlayacağını söyledi. Modern ve daha bakımlı bir Sağlık Merkezi'ne kavuşacağımızı bildirdi.

Ak Parti İl Başkanı, Sağlık hizmetlerinde bir müjde de Altınovalılara verdi.

Altınova 10 yataklı Entegre Hastanesi'ne kavuşuyor

''Altınova'da yapımına başlandıktan sonra farklı sebeplerden dolayı inşaatı duran 10 yataklı entegre hastanemizin önündeki tüm engeller kaldırılmıştır.'' diyen Öztabak, 9 Eylül 2015 tarihinde tamamlama ihalesi yapılarak en kısa sürede Altınova halkının hizmetine başlanacağını söyledi.

 

 Bu hizmetlerin Yalova'ya gelmesinde emeği geçen sağlık bakanımız ve ekibine, çevre ve şehircilik bakanımız ve ekibine teşekkür eden Yusuf Ziya Öztabak, Yalova'ya Ak Parti iktidarı döneminde yapılan her hizmetten gurur duyduklarını söyledi.