5-15 Şubat 2017 tarihlerinde Antalya İlinde yapılacak olan Türkiye Wushu Şampiyonasına kalabalık bir kafileyle katılacak olan Yalova Wushu İl Takımı şampiyonadan büyük başarı elde ederek dönmek istiyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Yalova Wushu İl Temsilcisi Ali Kanberoğlu iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyerek en az 3 altın madalya beklediğini belirtti. Ali Kanberoğlu, "İnşallah iyi sonuçlarla döneriz. Minik, yıldız, gençler ve büyükler kategorisinde yapılacak olan yarışmalarda en az 10 madalya bekliyorum" dedi.
 

Şampiyon vatani görevini yerine getirecek

2015 Yılında 52 kg büyük erkekler kategorisinde Türkiye 2. olan Emirhan Oğuz vatani görevini tamamladı. Emirhan Oğuz'un ardından 2010 yılında Türkiye Şampiyonu olan ve Singapur'da düzenlenen dünya şampiyonasında 56 kg kategorisinde ülkemizi ve Yalova'yı en iyi şekilde temsil edip dünya 3. olma başarısı gösteren Yasir Mutlu, yedek subay olarak vatani görevini yapmak üzere spor salonundaki arkadaşları tarafından uğurlandı. Yasir Mutlu'nun aynı zamanda Avrupa ikinciliği de bulunuyor. Haber: Sezgin Altınel