Seçim çalışmasına CHP Seçim İrtibat ofisinde Kadıköy Merkez Mahallesi Muhtarı olan amcası Mustafa Ocak’ın elinden öperek seçim çalışmasına başlayan Ocak’a Kadıköy halkı ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

   Kadıköy’de  esnaf ziyaretleri ve kahvehane ziyaretleri yapan Murat Ocak, seçim süreci içersinde Kadıköy halkının talep ve isteklerini dinleyerek, Kadıköy Beldesinin öncelikli sorunlarını Kadıköy halkıyla birlikte belirlemeye başladı.

   Seçim çalışmalarına ilk etapta esnaf ve kahvehane ziyaretleriyle başladığını, ev ziyaretlerine de başladığını belirten Ocak, Kadıköy’ün en geniş yerleşim yeri olan Özden Mahallesine de önümüzdeki günlerde çalışma arkadaşlarıyla birlikte giderek burada yüz yüze görüşmeler gerçekleştireceğini söyledi.

    Kadıköy Merkez ve Özden Mahallesi’ndeki sorunları ve talepleri bizzat yüz yüze yapılan görüşmelerle bölgedeki sorunları bizzat o bölge de yaşayan vatandaşlarla birlikte çözmeyi amaçladığını söyleyen Ocak “ Öncelikli olarak Kadıköy’ü köy görüntüsünden uzaklaştırıp,  Çağdaş ve yaşanabilir bir belde için sosyal belediyeciliği hayata geçireceğini söyledi.

    Yaptığı esnaf ve kahvehane ziyaretlerinden kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ocak” Kadıköy halkının görüşleri, önerileri talepleri benim için bir rehber olacaktır. Kadıköy’ü, Kadıköylülerle birlikte yöneteceğiz” dedi.