Basın toplantısı, AK Parti İl teşkilatının katılımıyla gerçekleşti.

  Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere basın toplantısı düzenleyen İl başkanı Öztabak, ‘‘Bu seçimi iki açıdan değerlendirmek gerekir. Birincisi Türkiye’de yaşanacak büyük değişim. İkincisi ise bu önemli seçimin Yalovamız açısından taşıdığı anlamdır.

Her zaman söylediğimiz gibi bu sadece bir Cumhurbaşkanı seçimi değildir. Bu seçimde ilk defa Milletimiz Devlet başkanını bizzat kendi oylarıyla seçecektir. 10 Ağustos’ta Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkü’ne uğurlayacağız. Böylece AK Parti 12 yıllık iktidarı boyunca Ülkemize yaptığı büyük hizmetleri, yeni bir boyuta ve farklı formata taşımaktadır. 10 Ağustos, Türkiye’nin değişimi ve gelişimi için tarihi bir gün olacaktır.

Türkiye gelecek hedefleri olan büyük bir ülkedir. Ülkemiz, 2023 hedeflerine Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine emin adımlarla yürümeye devam edecektir. 2053 ve 2071 Vizyonu’nun yapı taşları da bizzat müstakbel Cumhurbaşkanımız tarafından kararlılıkla döşenecektir.

Hiç şüphesiz bu büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi Milletimizden başkası değildir. Çünkü biz bugüne kadar sadece Milletle ve Millet için siyaset yaptık. Milletimiz de her seçimde Partimize bir önceki seçimden daha fazla oy verdi ve sahip çıktı’’.

Öztabak konuşmasını söyle sürdürdü;

‘‘Bu seçim muhakkak ki Yalovamız için de son derece önemlidir. Ben bu seçimde, Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Yalova’dan da güçlü bir destek çıkacağını düşünüyorum. Bunu bizzat sahada müşahade ettik. Seçim kampanyası boyunca teşkilatımız ile birlikte hemşehrilerimizle buluştuk, hasbihal ettik ve desteklerini istedik. Halkımızın Başbakanımıza olan sevgisi ve teveccühü bizleri son derece mutlu etti. Bu seçimde %50’nin üzerinde bir oyla Yalova’nın “ben de varım” diyeceğini düşünüyorum. Zira Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde elde edeceğimiz sonuç, Yalova’nın elini güçlendirecektir. Son olarak aracılığınızla bir hususu daha ifade etmek istiyorum. Açık yüreklilikle söylemem gerekirse; sadece AK Parti Yalova İl Başkanı olarak değil; aynı zamanda da bir Yalovalı olarak, daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun; dünya görüşü ne olursa olsun; memleketi, cinsiyeti, eğitimi, sosyal statüsü ne olursa olsun bu şehirde yaşayan herkesten destek istiyorum. Çünkü bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek, sadece mazlum milletlerin kurtuluşuna, Türkiye’nin güçlenmesine ve milletimizin refahına oy vermek değildir; aynı zamanda Yalova’nın yarınlarına ve yediden yetmiş yediye bu şehirde yaşayan herkes için daha iyi bir geleceğe oy vermek demektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyor; herkesi 10 Ağustos’ta sandık başına gitmeye ve milletimizin büyük yürüyüşüne katılmaya davet ediyorum’’. Dedi.

Haber: Gamze Yüksel