ÜAK toplantının düzenlenmesine katkı sağlayanlara yemekten önceki, törende plaket takdim edilerek teşekkür edildi.

Yalova Valisi Esengül Civelek'in de katıldığı yemeğin açılış konuşmasını, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu gerçekleştirdi.

   Rektör Prof.Eruslu, "16-17 Haziran 2013 tarihleri arasında Yalova'da düzenlenen Üniversiteler Arası Kurul Toplantısında başta Yalova Valiliğimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızda ciddi destekler gördük. O nedenle hepinize 170 üniversitenin rektör ve temsilcilerini Yalova'da ağırlama mutluluğunu bize verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yalova'nın ve üniversitemizin tanıtımı açısından bu toplantıyı çok önemsedik. 6 aylık bir çalışma neticesinde toplantı güzel bir organizasyonla gerçekleştirildi. Üniversite mensubu arkadaşlarımı da ortaya koydukları özverili çalışma için kutluyorum. Üniversitemize sağladığınız bu desteğin bundan sonraki faaliyetlerimizde de sürmesini ümit ediyorum" dedi.
Rektör Prof. Eruslu'nun ardından mikrofona gelen Yalova Valisi Esengül Civelek, "Üniversiteler Arası Kurul Toplantısının ilimizde düzenlenmesinden çok büyük bir mutluluk duydum. Bu toplantının ilimizin tanıtımına büyük bir katkısı olduğuna inanıyorum. Bende başta Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Niyazi Eruslu olmak üzere tüm emeği geçenlere ve destekçilere ilimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.
   Ardından ilk plaket Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu tarafından Yalova Valisi Esengül Civelek'e sunuldu. Sonrasında Rektör Prof.Eruslu Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, Yalova Orman İşletme Müdürü Mustafa Güner, İhlas Armutlu tatil Köyü Genel Müdürü Osman Çardak, Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İlyas Şahin, Arena Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Barış Yurdagül, Asil Çelik San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Osman Kılavuz, Fidanlar Gıda San. Paz.Ltd. Şti Sahibi Ekrem Fidan, Dr. Halil İbrahim Erbıyık(Dr. Moral),Grand Aydoğan Tatil Köyü adına Vedat Aydoğan, Rizom Tatil Köyü adına Yaşar Danışman, Antis Tur Sahibi Hakan Gencer, Thermalium Hotel Adına Mustafa Çoşkuner ve Akıllıoğlu İth.İhr.Pazarlama A.Ş. adına Bilgin Aklıllıoğlu’na plaketlerini takdim etti.

    Sonrasında Rektör Prof.Eruslu 215. ÜAK toplantısında emeği geçen Yalova Üniversitesi akademik ve idari personeline teşekkür belgelerini takdim etti.

Haber: Gamze Yüksel