İlk olarak resmi törene katılan heyet, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda, Yalovalı miniklerin sergiledikleri birbirinden güzel gösterileri izlediler. Neşe ve yoğun katılımla gerçekleşen program Yalova halkının da beğenisini aldı.

       Resmi programdan sonra AK Parti Yalova Belediyesi’nin yaptığı Türkiye’de bir ilk olan çocuk tiyatrosunun açılışına gidildi. Açılışı AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal ve Türkiye Cumhuriyeti Yalova Valisi Esengül Civelek gerçekleştirdi.

   Tiyatronun içini gezen heyet, yapılan eserden memnun kalırken, tiyatro binasının içerisinde bulunan “çocuk kütüphanesi” dikkat çekti. Ufak çocuklara uygun olarak düzenlenmiş kütüphane, ilköğretim düzeyindeki çocukların yararlanabileceği nitelikte dizayn edilmiş.

AK Parti İlçe Başkanlığı Çalışmalarına Devam Ediyor

       AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Süleymanbey Mahallesi teşkilatının düzenlediği “uçurtma şenliği” Yalovalı vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Katılım gösteren tüm çocuklara uçurtma hediye edilirken, şeker ve çikolata ikramı da yapıldı. Programa katılan AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.

     Neşeli ve hareketli geçen etkinlikte AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, “Merkez İlçe teşkilatımız güzel çalışıyor, 23 Nisanda da çocuklarımızı unutmayarak onlar için güzel bir program organize ettiler bu da bizleri sevindirdi. Şuan buraya baktığımda neşe dolu çocuklar görüyorum onlar mutlu olunca ben de mutlu oluyorum. Geleceğimize yön verecek olan çocuklarımız burada, Türkiye onların elinde şekillenecek. Bizlerin tek yapması gereken ise onlara temiz ve sürdürülebilir hayat sunmamızdır. Bunun için de çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından, misafir vardı

       AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Mali ve İdari İşler Başkanı Ömer Seyfi Aktülün Yalova’ya gelerek AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ı ziyaret etti.

     Ziyaret sırasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Faik Aydın ve Nevzat Aydın ve İl Yöneticisi Ahmet Kumali’nin yanı sıra İş Adamı ve Avukat Ali Demirhan vardı. Uzunca sohbet ederek, İstanbul’daki teşkilat yapısından ve çalışmalarından bahseden Ömer Seyfi Aktülün, Yalova’yı da dikkatle takip ettiklerini, her il başkanları toplantısında yeni projelerle gelerek bizlere de örnek olduğunu belirtti.    Pehlivan, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, Ömer Seyfi Aktülün tarafından İstanbul’a davet edildi.