Bursa 1. Kadın Girişimcilik Zirvesi’nde Yalova İl Kadın Girişimciler Kurulu da 32 kişiden oluşan heyet ile yer aldı. Yalova İl KGK başkanı Süheyla Uzuneser  zirve hakkında şu açıklamalarda bulundu. 

 Bursa KGK tarafından organize edilen zirvede  bize ayrılan 100 m2 lik alanda  Yalova’lı 8 girişimci kadın stand açarak ürünlerini tanıtma ve satış imkanı yakaladılar.  Üyelerimizden Evçay (Tijen Evcin),   Cosmotech( Zeynep Elif Ekmen)   Kupon Koza ( Meral Evcin Özdemir)   Altınbalık (Seda Erkorkmaz),   Esin Su(Esra Patıl),  Meryem Buhari Sanat Evi,  Flora Hollad  ( Sevcan Çevik)    Ege Engin Gemi Ltd. Şti (Melten Engin)  fuara katılarak stant açtılar. Yalova da çeşitli sektörlerdeki kadın girişimcilerimiz fuar ortamını yaşayarak deneyim kazandı ve ürünlerini satma imkanı buldular. Tüm bunların yanı sıra ikili iş diyalogları geliştirdiler. Hobim İşim Olsun Projemiz çerçevesinde üretilen Yalova  Sabun Çiçekleri iki ayrı kadın girişimcimizin standında yerini alarak satışa sunuldu. Sabun çiçeklerimize gösterilen yoğun ilgi ve beğeni bizleri çok mutlu etmekte ve bu projeye inancımızı artırmaktadır.

 İki gün süren Kadın Girişimcilik Zirvesi’nde ayrıca paneller gerçekleşti. Prof.Dr. Bilçin Tak’ın moderatörlüğünde başlayan oturumlarda  ülkemizin birbirinden değerli iş kadınları konuşmacı oldular. Girişimciliğin püf noktalarını anlatırken, kendi başarı öykülerini de katılımcılarla paylaştılar. Bursa Valiliği tarafından 1. Günü akşamı Almira otelde Gala yemeği  verildi. Bursa gezisi ile son bulan fuar ve zirve etkinliğinde Bursa KGK başkanı Emine Örnek ve çalışma arkadaşlarına gösterdikleri gayret ve misafirperverlik için teşekkür ediyoruz.