Yalova 77 Choppers Motosiklet Kulübü ve Derneği pandemi koşullarından dolayı iki yıldır yapılamayan geleneksel kahvaltı etkinliğini yeniden düzenledi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen birçok motosiklet kulübünün katılım gösterdiği etkinlik çok renkli anlara sahne oldu. 200'den fazla motosiklet ile birlikte TİGEM Tatil Park’taki 77 Choppers kulüp Evi’nde buluşan davetliler 77 Choppers Kulübü ile birlikte kortej halinde etkinliğin düzenlendiği Saman Köyiçi Restoran'a teker döndürdü.

Vali Erol, “Memnuniyet duydum”

Yalova Valisi Muammer Erol ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'un da iştirak ettiği kahvaltı programı Türkiye'nin farklı şehirlerinden 27 kulübe ve 250'ye yakın motosiklet tutkununa keyifli anlar yaşattı. Yalova Valisi Muammer Erol, “Yalova'nın tanıtımına katkıda bulunan bu etkinlikten dolayı memnuniyet duydum” ifadesini kullanarak misafirlerle de sohbet etti.

Tutuk, “Her zaman destek vereceğiz”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'ta, 77 Choppers Motosiklet Kulübüne “Her zaman destek vereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Tezcan, Mutluluk yaşıyoruz”

77 Choppers Motosiklet Kulübü ve Derneği Başkanı Muharrem Tezcan, "Kahvaltımıza iştirak ederek bizleri onurlandıran Sayın Valimize ve Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Etki alanımızı gösteren böyle bir organizasyonu Yalova adına alnımızın akıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kahvaltıdan sonra 77 Choppers Kulüp Evi’nde tekrar buluşan kulüpler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.