Koronavirüs tedbirleri kapsamında, '65 yaş' yasağı nedeniyle dışarı çıkamayan Sabahattin Tahsinoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'Biz Bize Yeteriz Türkiye'm' sloganıyla duyurulan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmak istedi.

Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı ile iletişime geçen Sabahattin Amca’nın talebi, Jandarma ekiplerince yerine getirildi. Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sabahattin Amca’nın bağışladığı 10 bin lirayı kampanya hesabına yatırarak dekontu kendisine teslim etti.

Sabahattin Tahsinoğlu kampanyaya destek verdikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, “Bu süreçte bizde devletimizin yanındayız. Bizim de devletimize bir katkımızın olmasını istedik ve 10 bin lira bağışta bulunduk. Bu sürecin en az hasarla atlatmak için Allah’a dua ediyoruz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin” diye konuştu.

“Türk Milleti’nin yüceliği”

Sabahattin Tahsinoğlu’nun kendilerine başvurarak yardım kampanyasına katılmak istediğini ide getiren Altınova İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Burak Kılıç, “Türk Milleti’nin yüceliği buradan gelir. Dayanışma ve yardımlaşma deyince kenetlenmeyi bilen çok büyük bir milletiz” dedi.

Altınova kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit çok duygusal ve anlamlı bir gün yaşadıklarını söyleyerek, “Subaşı’nda Sabahattin amcamız Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı, Biz Bize Yeteriz Türkiye’m Kampanyasına 10 bin lira bağışladı. 65 yaş üzeri olduğu için tedbirler kapsamında dışarı çıkmadığından, jandarmamız bağışını kendisinin adına yaptı. Amcamızın ellerinden öpüyorum" ifadelerine yer verdi.