Adalı Hafız Erkek Kuran Kursu’nun, Mezuniyeti Oldu

      AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ile birlikte önceki İl Başkanı Reşat Sözen’in açtığı ve maddi ve manevi yardımcı olduğu kursun mezuniyetine katıldılar.

     Kursun bahçesinde organize edilen mezuniyet törenine Yalova Valisi Esengül Civelek’te katılım sağladı.

  Birçok Belediye Başkanı ve kurum müdürü de oradaydı. Güzel bir Kuran Tilaveti ile başlayan program, ilahilerle devam etti.

   AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, “Bunlar bizim değerlerimizce sahip çıkmamız gerekiyor,

Yalova Belediyesinin yatırımları ile birlikte Dere Mahallesi de, yeni bir çocuk parkına kavuştu. Bizler çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Bu geleceği de yaşatmak ve devam ettirmek gençlerimizin elinde, özgürce oynayabilecekleri alanlar yapmak da bizlerin işi Belediye Başkanımız Yakup Bey’de bu çocuk parkını hizmete açarak bunu başardı” dedi.

Yeni Yatırımlar Oluyor, Yalova Büyüyor

     “Ziyafet Çiğ Köfte ve Izgara” adı ile açılışı yapılan yeni yer ile Sinan Yağmur Yalova’ya istihdam olanağı sundu. Açılışını, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan yaptı.

   Pehlivan, “Her geçen gün büyüyoruz, Türkiye2nin büyümesi gelişmesi gibi Yalova da büyüyor ve gelişiyor. Türkiye’nin cazibe merkezlerinden biri oluyor. Herkesin gözü buraya çevriliyor. Milletvekilimiz Temel Coşkun ile birlikte yatırımların buralara kazandırılması için canla başla çalışıyoruz. Yatırımcılarımıza da destek vermeye devam ediyoruz. Yeni mekânın da Yalova’ya hayır getirmesini dilerim” dedi.

    Açılıştan sonra ikramlardan alan AK Parti heyeti, memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

Yalova’nın Düğünleri Bir Başka Oluyor

    AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Başkan Yardımcısı Yaşar Demirel, Yalova’da gerçekleşen üç düğüne katılarak, genç çiftleri yalnız bırakmadı. Murat ile Sultan ve Eyüp Özcan ile Elif Çiftinin düğününe gittiler.

    Düğünlerde evlilik cüzdanlarını AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan verdi.

   Pehlivan, “ Evin direği Hanımlarımızdır. Onlar olmadan evimizin tadı tuzu olmaz. Çekip çeviremeyiz, hanımlarımız sayesinde hayatımız güzelleşir, refaha erer. Bu sebeplerle, evliliğin tapusu olan evlilik cüzdanını hanım kızımıza veriyorum. Allah, saygı ve sevgi ile birlikte geçen bir evlilik nasip etsin’dedi.