Eğitim seminerine AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, İl yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Merkez İlçe yönetimi, Çiftlikköy, Çınarcık, Armutlu, Altınova, Termal ilçe yönetimleri, Belde, Köy, Mahalle yönetimleri ve AK Parti teşkilatlarına önceki dönemlerde emeği gecen yöneticiler katıldı.

            İl Başkanı Mustafa Pehlivan “Bu ve buna benzer çalışmalarla AK Parti Teşkilatlarının körü körüne siyaset yapmadığının en açık göstergesidir. Bu çalışmalarla bilinçli ve örnek siyaset yapacak siyasetçiler yetiştirmeye gayret etmekteyiz. Siyaset zemini sonu olmayan bir okul olarak kabul edildiğinde, eğitim bu okulun vazgeçilmez unsuru olarak karşımıza çıkar. Eğitim planının hazırlanarak yerli yerinde uygulanması ise birim başkanlarımızın sorumluluk alanını oluşturur. Bu konuda görevlerini eksiksiz olarak yerine getiren İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız`a ve Merkez İlçe Siyasi ve Hukuki işler Başkanımız`a teşekkürlerimi sunuyorum.

            Bizlerin ricasını kırmayan ve buralara kadar AK gönüllülere katkıda bulunmaya gelen Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Üzeyir İLBAK beye de canı gönülden Yalova AK Parti adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

            Programın bitiminde İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nusret Karaalioğlu tarafından eğitmen Üzeyir İlbak beye katılımlarından dolayı teşekkür plaketi sunuldu. Eğitim seminerine katkılarından dolayıda İl Başkanı Mustafa Pehlivan tarafından Ali Demirhan`a plaket verildi.