İl Danışma Meclisi’nden sonra AK Parti Yalova İl Yedek Yönetimi Üyesi Sinan Bozkurt’un nikâh törenine katılarak, nikâh şahitliği yaptı. Nikâhını Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal kıydı. Nikâh sonrası AK Parti Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, evlilik cüzdanını verirken, yuvayı bayanlarımız sağlamlaştırır ve korurlar, onların sayesinde bir aile ayakta durur. Ondan dolayıdır ki bu evlilik cüzdanını hanım kızımıza veriyorum, diyerek aile de bayanın önemine vurgu yaptılar. Hemen sonra AK Parti Yalova Gençlik Kolları Üyesi Emine Avcı’nın düğün törenine katıldılar. Uzun süre burada da duran heyet, Emine Avcı’yı tebrik ettiler.

     Nikah törenlerinden sonra Tufag’ın sürekli olarak düzenledikleri pikniğe geçerek, buraya iştirak ettiler. Kalabalık ve heyecanlı geçen piknik programına; AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan ile katıldılar. Katılım gerçekleştiren heyette AK Parti Yalova İl Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da katıldı. Heyet üyeleri, toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Piknik sırasında AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kumali’nin doğum günü dolayısıyla, doğum günü pastası keserek kutlayan AK Parti heyeti yine büyük bir aile olduğunu gösterdi. AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan; “ Biz büyük bir aileyiz, böyle noktalara önem veriyoruz. Ufak gibi görünse de her şey bu ufak ayrıntılarda gizlidir. Ahmet Kumali kardeşimiz de bizlerin sevdiği bir insan, onu buradan da doğum gününü kutluyorum.” Dedi.