AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Süleymanbey Mahalle teşkilatının düzenlediği huzur evi ziyaretiyle bir kez daha, AK Partinin tüm kademelerinde görev yapan teşkilat mensuplarının sosyal sorumluluk bilincine vakıf olduğunu gösterdi.

        Ziyarete AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Merkez İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi İlknur Demirel, Süleymanbey Mahalle Başkanı Hüsamettin Uzun ve yönetimi katıldı.

    Aslan, “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Bu ihtiyacın karşılanmasını devletimiz tüm imkânlarını kullanarak en iyi şekilde sunmaktadır.  Şunu unutmayalım ki, yaşlılarımızın ve çocuklarımızın içerisinde olduğu bir ortamda, bizler yaşlılarımıza nasıl davranıyorsak, çocuklarımızda şahit oldukları bu davranışları bizlere göstereceklerdir. Yaşlılarımıza gerekli saygı ve bakımı evde göstermez isek, aynı çirkin davranışı, bizlerde kendi çocuklarımızdan göreceğiz. Bizle AK Partililer olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğun farkındayız. Bunun içindir ki yılda bir defa değil her fırsatta yaşlılarımızla beraber olmakta onların sevinçlerine ve hüzünlerine ortak olmaktayız. Bizlerin burada olmasına vesile olan Süleymanbey Mahalle Teşkilatına, yaşlılarımızın bakımını en iyi şekilde sağlayan huzur evi çalışanlarına teşekkür ederim.” Dedi.