Konuyla ilgili açıklama yapan YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç; “AKKÖK Şirketler Grubu, ilimizde binlerce insana iş istihdamı sağlayan ve on binlerce insanı bünyesinde emekli eden, Yalova'ya sayısız eser kazandıran ülkemizin en önemli sanayi kuruluşlarındandır. Sivil toplum kuruluşlarının, spor kulüplerinin her zaman destekçisi olmuştur. Yalova'ya yıllardır sayısız eser kazandıran AKKÖK Şirketler Grubu, binlerce kişiye iş istihdamı sağlamaktadır. Ayrıca Yalova'da engelliler spor yapabiliyorsa, bunun sebebi AKKÖK Şirketler grubudur.

Başta AKKÖK ailesine, AKKÖK Şirketler Grubu yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca AKKÖK Holding İcra Kurulu üyesi, AKSA Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. Genel Müdürü Sayın Cengiz Taş’a da teşekkürlerimizi sunarız.

Sadece Türkiyede değil, Dünya genelinde kendisini ispatlayan AKSA ile gücümüze güç katacağız. Geçmiş yıllarda AKKİM, DOWAKSA ve AKKÖK Holding ile yakaladığımız başarıları sürdüreceğiz.

Sosyal sorumluluk projeleriyle Yalova'ya hayat veren Dünya devi, Türkiyedeki tek akrilik elyaf üreticisi Yalova’mıza hayat veren AKSA, YOSK'a ana sponsorluk desteği verecek.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi ülkemizin ve dünyanın sayılı takımlarının yer aldığı Süper Lig'de mücadele edecek YOSK'un yeni sezondaki maçları TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında Yalova'mızı ve Türkiye'mizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruzdedi.