Yalova’da bir ilk gerçekleştiren Dernek yönetimi, 2000 kapasiteli Altınova’nın Kaytazdere Beldesi Kültür Merkezinde misafirlerini ağırlayacak.

Altınova Anadolu Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ferman Durmaz gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Sazıyla, sözüyle, öz kardeşlerimizin katılımlarıyla gerçekleşecek olan, Altınova, 1. Uluslararası Aşıklar Gecesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm dostlarımız ve sevenlerimizi aileleriyle birlikte Cumartesi günü saat 19:00’da Kaytazdere Beldesi Kültür Merkezine bekliyoruz’’ dedi.

Altınova’da ilkleri gerçekleştiren, yaptığı başarılı etkinliklerle Türkiye’ye nam salan Altınova Anadolu Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde yapacak olan 1. Uluslararası Aşıklar Gecesine yurt içi ve dışından birçok Halk Ozanı katılacak. Yalovalılara unutulmaz bir gece yaşatacak olan aşıklar, Temel Turabi, Şemsigül Jakupova, Rahim Sağlam, Sevil Hıdırova, Ahmet Poyrazoğlu, Serdar Alyakut, ve Aşık Parkat, sevenlerinin karşısına çıkacak.