Türkiye'nin ve dünyanın en yaygın ve en büyük dil okulu olarak kabul gören Amerikan Kültür Dil Okulu, öğrencilerine, yabancı dil öğrenme garantisi veriyor

       Yabancı dil kurslarının özel programlarını duyurmak için böyle bir organize düzenlediklerini söyleyen Amerikan Kültür Dil Okulu İngilizce öğretmeni Can Canlı, ‘İlkokul ve ortaokul öğrencilerine özel programlar hazırladık. Geniş kapsamlı bir İngilizce eğitimi ile öğrencilerin, okul başarısını en üst düzeye çıkarıyoruz. Eğlenceli bilim aktivesiyle, geleceğin bilim adamlarının temelini atıyoruz. Kampanyalarımız sınırlıdır. Kalite ödülleri taçlandırılmış hizmet kalitesi ile eğitimimizin sonunda, kâğıt üzerinde yapılan tüm sınavlardan 100 tam puan alsanız bile, konuşamıyorsanız kalırsınız. Konuşamayan öğrenci, aynı eğitimi tekrar ücretsiz alır. Yetişkinler içinde, yabancı dil kurslarımız var. Talebe göre kurslarımızı açıyoruz. İş yerimiz Gazipaşa Cemafer işhanı no:32’de bulunuyor. Rahat, ferah ve konforlu özel sınıflarımızda, hizmet veriyoruz. Lise ve üniversite öğrencilerine sınavlara yönelik çalışmalara da yer veriyoruz. American Exam Center, İngilizce yeterlilik sınavları, hazırlık atlama, hazırlık destek ve kurumların taleplerini karşılayan kurumsal İngilizce alanlarında da hizmet veriyoruz.

    Americam Exam Center’in kuruluş amacı, ülkemizde ve dünyada geçerliliği olan İngilizce sınavlar üzerine yoğunlaşarak öğrencilerimizin sınavlardan hem yüksek puan almalarını, hem de İngilizce’yi öğrenme mantığı özümsemelerini sağlamaktır. Özellikle YDS, hazırlık atlama, TOEFL ve IELTS alanlarındaki başarı hedeflenmektedir’dedi.


       4 ayda iş garantili İngilizce öğretmeni olmak istermisiniz?

                                        

          Canlı, ‘En az yüksek okul mezunu ve B2 düzeyinde İngilizcesi olan herkesin katılabileceği, TESOL(uluslar arası İngilizce öğretmenliği programı) ile sizde İngilizce öğretmeni olabilirsiniz.

     MEB’na bağlı tüm kurumlarda, resmi olarak çalışabilir ve bu sertifika ile tüm dünyada görev yapabilirsiniz. Eğer İngilizceniz yeterli değil ise, Amerikan Kültür Dil Okulları’nda eğitim alarak bu programa katılabilirsiniz.

Mevcut İngilizce öğretmenleri de TESOL sertifikası ile bilgi ve becerilerini uluslararası düzeyde sınırlandırabilir’ dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel